• +00 (123) 456 7890
  • info@nikolakljusev.org.mk
  • Пребарување:
„СОЗДАВАЊЕ НА ДЕЛОВНИ ПАРТНЕРСТВА ПОМЕЃУ СТРУЧНИТЕ УЧИЛИШТА И КОМПАНИИТЕ“
КАКО ДА СЕ СПРАВИТЕ СО ХИПЕРАКТИВНИТЕ И ИМПУЛСИВНИ УЧЕНИЦИ
ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА „ИНТЕГРАЦИЈА НА БИХ ВО ЕУ И НАТО“
ТВОРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА-ДОМОТ ВО СРЦЕТО МОЕ
„ТВОРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА – МОЈОТ ЈАЗИК ТОА СУМ ЈАС“
ТВОРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА – „ЈАС И МОЈОТ ГРАД“
ТВОРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА – МОЈАТА ИДНИНА ЈА СОЗДАВАМ ЈАС
ТВОРАМ ЗА МАКЕДОНИЈА – ЗА ТЕБЕ ПЕАМ, ЗА ТЕБЕ ПИШУВАМ
„СОВРЕМЕНИ ИТ АЛАТКИ ВО НАСТАВАТА“
„ПРОШЕТКА НИЗ УМЕТНОСТА“- ПОЕТСКО МУЗИЧКА МАНИФЕСТАЦИЈА"
„Со дарба до бизнис“, реализиран и поддржан од Министесртво за култура на Р. М.
„НЕ за говорот на омразата“, проект реализиран и поддржан од град Скопје"